За нас

Кои сме ние ?

百川科技总部办公大楼 (1)

Baichuan Resources Recycling е основана во Quanzhou, Кина, во 2004 година. како посветен производител на обоени, рециклирани полиестерски текстили.Во текот на изминатите две децении, произведовме 56 патенти и 17 индустриски стандарди во одржливото производство на текстил од полиестер и пораснавме на над 400 вработени во 3 производствени капацитети.Ние сме исто толку посветени на животната средина како што сме посветени на нашата заедница на клиенти, вработени и партнери.Нашата страст лежи во користењето на нашето искуство за да им помогнеме на брендовите ширум светот да создаваат еколошки производи.

фабрика за бајчуан

Нашата историја

2004 година

Основана оригинална фабрика во Бајчуан, која ја произведува првата ткаенина од полиестер обоена со наркотик во Кина

2012 година

2ndФабриката Баичуан започна со производство користејќи 100% отпадна суровина од ПЕТ шишиња

2014 година

Партнери со ИКЕА за нивните линии на производи обоени со наркотици;започна производство на рециклиран патент од отпадна суровина

2017 година

Лансирана база на податоци со формулации со над 1.000 бои за да се максимизира слободата на дизајнот на нашите клиенти

Сега

Брзо ја зголемуваме нашата глобална база на клиенти за да произведеме еколошки придобивки во различни апликации на производи

Порака од претседателот

CV

Феипенг Џанг
Претседател на Бајчуан

Во овој свет постои природна хармонија.Лисјата паѓаат од гранките и ги враќаат своите хранливи материи во корените.Животните циклуси немаат почеток или крај.

Индустријализацијата на нашата ера создаде чуда во производството и просперитетот.Нејзината инерција, исто така, ја наруши рамнотежата на Земјата, создавајќи предизвик за целото човештво.

Пристапот на Baichuan кон производството почива на почитување на хармонијата на нашиот свет.Ние сме длабоко свесни за целосниот животен циклус на нашите производи и нашето влијание врз заедниците, и човечки и еколошки.