Premtimi ynë mjedisor

Bazuar në analizën e ciklit jetësor të palëve të treta për COSMOS-in tonëTMPëlhurë rPET e lyer me tretësirë
 • -58% CO₂ emetuar

  -58% CO₂ emetuar

 • -87% përdorimi i ujit

  -87% përdorimi i ujit

 • -99% përdorimi i vajit të virgjër

  -99% përdorimi i vajit të virgjër

Si punon

Mbetjet e shisheve PET rilindën përmes procesit tonë të ngjyrosjes pa ujë
 • Mblidhni shishe plastike të përdorura

  Mblidhni shishe plastike të përdorura

 • Pastroni dhe grijeni në thekon PET

  Pastroni dhe grijeni në thekon PET

 • Shkrini në temperaturë të lartë dhe shtoni formulimin e ngjyrës

  Shkrini në temperaturë të lartë dhe shtoni formulimin e ngjyrës

 • Rrotulloni në fije

  Rrotulloni në fije

 • Endje në pëlhurë

  Endje në pëlhurë

 • Krijoni produkte të ricikluara!

  Krijoni produkte të ricikluara!

Produktet tona

Përdorni produktet tona për të bërë

Kontributi ynë që nga viti 2004

Çdo shishe që përpunojmë kursen mesatarisht 63 g dioksid karboni, 16 mL naftë dhe 2,7 L ujë*.*Burimi
 • kontribuoj_qeliza_hd

  Riciklimi i shisheve plastike (copë)

 • kontribuoj_qeliza_hd

  Reduktimi i emetimit të CO2 (kg)

 • kontribuoj_qeliza_hd

  Kursimi i naftës (ton)

 • kontribuoj_qeliza_hd

  Kursimi i burimeve ujore (ton)

Certifikatat tona

 • index_cert_06
 • index_cert_07
 • index_cert_01
 • indeksi_cert_02
 • indeksi_cert_04
 • index_cert_05

Na kontaktoni

Për pyetje në lidhje me produktet ose kompaninë tonë, ju lutemi plotësoni këtë formular dhe një anëtar i ekipit tonë do të kontaktojë!