Rreth Nesh

Kush jemi ne ?

百川科技总部办公大楼 (1)

Baichuan Resources Recycling u themelua në Quanzhou, Kinë, në vitin 2004. si një prodhues i dedikuar i tekstileve poliestër të ricikluar të lyer me dope.Gjatë dy dekadave të fundit, ne kemi prodhuar 56 patenta dhe 17 standarde të industrisë në prodhimin e qëndrueshëm të tekstilit poliestër dhe jemi rritur në mbi 400 punonjës në 3 objekte prodhuese.Ne jemi po aq të përkushtuar ndaj mjedisit sa jemi ndaj komunitetit tonë të klientëve, punonjësve dhe partnerëve.Pasioni ynë qëndron në përdorimin e përvojës sonë për të ndihmuar markat në mbarë botën të krijojnë produkte miqësore me mjedisin.

fabrika Baichuan

Historia jonë

2004

U krijua fabrika origjinale Baichuan, e cila prodhon pëlhurën e parë poliestër të lyer me dope në Kinë

2012

2ndFabrika Baichuan filloi prodhimin duke përdorur 100% mbetje të lëndës ushqyese të shisheve PET

2014

Partneritet me IKEA për linjat e tyre të produkteve të ngjyrosura me dope;nisi prodhimin e zinxhirit të ricikluar nga lëndët ushqyese të skrapit

2017

Nisëm bazën e të dhënave të formulimeve me 1000+ ngjyra të lyera me dope për të maksimizuar lirinë e dizajnit të klientëve tanë

Tani

Shkallëzimi i shpejtë i bazës sonë globale të klientëve për të prodhuar përfitime mjedisore në aplikacione të ndryshme të produkteve

Mesazh nga Presidenti

cv

Feipeng Zhang
Presidenti i Baichuan

Ekziston një harmoni natyrore në këtë botë.Gjethet bien nga degët dhe i kthejnë lëndët ushqyese në rrënjë.Ciklet e jetës nuk kanë fillim apo fund.

Industrializimi i epokës sonë ka krijuar mrekulli në prodhim dhe prosperitet.Inercia e saj ka prishur gjithashtu ekuilibrin e Tokës, duke krijuar një sfidë për të gjithë njerëzimin.

Qasja e Baichuan ndaj prodhimit mbështetet në respektin për harmoninë e botës sonë.Ne jemi thellësisht të ndërgjegjshëm për ciklin e plotë të jetës së produkteve tona dhe ndikimin tonë në komunitete, si njerëzore ashtu edhe ekologjike.