• Angazhimet tona mjedisore dhe sociale

Qëndrueshmëria

Angazhimet tona mjedisore dhe sociale

Në Baichuan, misioni ynë i ndërgjegjshëm për mjedisin ka përparësi.Me gati dy dekada inovacioni dhe eksperience, ne i transformojmë 100% shishet e ujit PET pas konsumit në fije dhe pëlhura poliesteri të qëndrueshme për mjedisin, duke shmangur sasi të konsiderueshme të përdorimit të ujit dhe emetimeve të gazrave serrë.Këtu, ne ndajmë procesin e krijimit të serive tona të produkteve REVO™ dhe COSMOS™, si dhe analizën tonë të ciklit jetësor të palëve të treta (LCA).

Procesi ynë i prodhimit

Procesi

Vlerësimi i Ciklit të Jetës nga Pala e Tretë

Kryer në përputhje me ISO 14040 dhe ISO 14044

碳排放

Emetimet e gazeve serrë

Seritë tona të produkteve REVO dhe COSMOS mund të ndihmojnë në uljen e gjurmës së gazit serrë të lëndës së parë.Përdorimi i PET-it të ricikluar shmang përdorimin e energjisë dhe emetimet që lidhen me përpunimin e poliesterit të virgjër nga lëndët djegëse fosile.Për më tepër, seria jonë COSMOS e ngjyrosur me dope ofron një ulje edhe më të madhe të emetimeve duke shmangur procesin e ngjyrosjes së grupit me temperaturë të lartë dhe energji intensive.

Përdorimi i ujit

A e dini se një panel ekspertësh votoi aksesin në ujërat e ëmbla si çështjen më shqetësuese mjedisore me të cilën përballet brezi ynë?

Megjithëse riciklimi i PET kërkon ujë për pastrimin e shisheve, REVO rPET-i ynë ende përdor më pak ujë sesa përpunimi i poliesterit të virgjër nga lëndët djegëse fosile.

Ngjyrosja është tradicionalisht një nga hapat më intensivë të ujit dhe më të dëmshëm për mjedisin në prodhimin e tekstilit.Falë teknologjisë sonë të ngjyrosjes me dope, seria jonë COSMOS përdor 87% më pak ujë për të prodhuar në krahasim me fijet dhe pëlhurat e ngjyrosura duke përdorur proceset standarde të ngjyrosjes në grup!

水排放

Certifikatat tona

index_cert_06
index_cert_07
index_cert_01
indeksi_cert_02
indeksi_cert_04
index_cert_05